Detalji bloga

Savršen prvi rođendan

  • 10 months ago
  • Izvor bloga: www.borrdoofashion.rs
  • 898

Prvi rođendan, elegantni spoj boja i užitaka


Prvi rođendan je značajna prilika, koja označava značajnu prekretnicu u životu deteta. To je dan ispunjen radošću, ljubavlju i slavljem. Ako planirate da organizujete nezaboravnu proslavu prvog rođendana za svog malog dečaka, zašto ne biste dali događaju elegantnu notu? U ovom postu, vodićemo vas kroz proces kombinovanja boja za savršeno odelo, za izbor modnih dodataka, pojedinačnih ukrasa, kao i celokupnu dekoraciju svečanostikolače i divan slatki sto, ...

Svim tim detaljima, stvorićete vizuelno zadivljujuću i nezaboravnu proslavu.



 Izvor: Borrdoo.kids


Odabir savršene palete boja

Izbor palete boja je prvi korak ka stvaranju opuštajuće i vizuelno privlačne atmosfere. Za elegantan dodir, razmislite o uključivanju mekih pastelnih tonova kao što su svetlo plava, mint zelena ili topla bež. Ove boje stvaraju spokojan i sofisticiran ambijent, savršen za proslavu prvog rođendana.





 

Elegantno odelo i modni dodaci

 

Obucite svog malog princa u šarmantno odelo koje dopunjuje paletu boja koju ste odabrali. Skrojeno odelo u svetloj plavoj ili mint boji odiše elegancijom i stilom. Uparite ga sa belom košuljom i uklopite sa zanimljivom leptir mašnom ili kravatom. Dodajte notu sofisticiranosti odgovarajućom džepnom maramicom i tregerima. Ovi mali detalji učiniće vašeg mališana zvezdom zabave, očaravajući sve svojom preslatkom odećom.

Preporučujemo izbor odeće za malenog rođendanka kao prvi korak. Na osnovu toga, tj. boje samog odela, nadovezuje se sve ostalo, dekoracija, baloni, torte i kolači,... Jer, nije uvek lako pronaći odgovarajuće odelo na osnovu izabrane boje za dekoraciju koja se vama sviđa.  A mnogo je lakše na osnovu odela, birati boje dekoracije, balona koje će se uklopiti uz dečije odelo.

 



Izvor: Borrdoo.kids     Dečija obuća Šunjalice


Dekoracije koje oduševljavaju

 

Pretvorite prostor za zabavu u očaravajući prostor uključivanjem odabrane palete boja u dekoracije. Okačite delikatne natpise, sa ili bez svetlosnih efekata, i postavite cvetne aranžmane prigušenih tonova na stolove. Koristite stolnjake i presvlake za stolice u komplementarnim bojama da biste stvorili atmosferu elegancije i prefinjenosti. Baloni kao obavezan detalj svakog rođendana,  u odgovarajućim nijansama mogu biti raspoređeni u lukovima ili drugim oblicima.



 Izvor: Zorica fairy tales decor      

kalitera dekoracije   

Prodavnica balona EOL



Torte i kolačići za slatke trpeze

 

Središnji deo svake rođendanske zabave je nesumnjivo torta. Odlučite se za višeslojnu tortu koja prikazuje paletu boja na vizuelno privlačan način. Razmislite o uključivanju elemenata kao što su mašne, autić ili junak iz crtanog filma na vrhu torte kako biste naglasili temu. Da biste dodatno poboljšali slatki sto, uključite prelepo ukrašene kolačiće koji odgovaraju šemi boja i temi. Možete imati kolačiće u obliku crtanih junaka, igračkica koje dete najviše voli ili slatkih životinja, sve delikatno matirane u odabranim bojama.




Izvor: Break4Cake   i    Zorica fairy tales decor 


I naravno, preoporučujemo da uradite mnogo različitih fotografija. 

Ako ste u mogućnosti, angažujte profesionalnog fotografa, kako bi zabeležio sve važne trenutke vašeg mališana. Vaš dečak se možda neće sećati svog prvog rođendana, ali Vi sigurno hoćete. Jednog dana ćete moći da mu pokažete divne slike i slatku odeću  koju je nosio na svoj poseban dan.

Izbor različitih Maskota, u stilu junaka koje dete voli, biće pun pogodak. Ne samo što će uveličati sam događaj, već će i zabaviti i animirati decu, što će doprineti većoj sreći okupljene dece. A roditeljima dati malo prostora da sa strane posmatraju i uživaju u divnom danu. 

 Izvor: SuMaskote



Izvor: SuMaskote

Organizovanje elegantne proslave prvog rođendana za vašeg dečaka može biti divno iskustvo. Pažljivim kombinovanjem boja za odelo, modne dodatke, ukrase, torte i slatke stolne kolačiće, možete kreirati vizuelno zapanjujući i nezaboravan događaj. Ne zaboravite da paleta boja bude meka i pastelna, fokusirajući se na detalje koji odišu elegancijom i prefinjenošću. 

Uz pravilno planiranje i pažnju na detalje, prvi rođendan vašeg mališana biće savršena prilika, ispunjena radošću, ljubavlju i bezvremenskim uspomenama.


                                                                                             Borrdoo Fashion, 

                                                                                             Subotica 

                                                                                              maj 2023.